Shqip

Shqip

Sport - Sport

Inkurajoni veten të bëni aktivitete dhe të jeni në gjendje të mirë

Hide Image

fushë (sport)

fushë (sport)

sallë

sallë

top

top

lojtar

lojtar

trajner

trajner

arbitër

arbitër

ekip

ekip

ndeshje

ndeshje

ushtrimet

ushtrimet

garë

garë

fitues

fitues

humbës

humbës

rezultat

rezultat

finale

finale

futboll

futboll

basketboll

basketboll

not

not

atletikë

atletikë

pasim

pasim

gjuatje nga këndi

gjuatje nga këndi

gjuatje e lirë

gjuatje e lirë

penalti, ndëshkim

penalti, ndëshkim

portier

portier

pushim

pushim

pjesëmarrësit

pjesëmarrësit

 1. Sport

  Sport

 2. Çfarë lloj sportesh praktikoni?

  Çfarë lloj sportesh praktikoni?

 3. Unë kam luajtur futboll por kam pasur një dëmtim në gju.

  Unë kam luajtur futboll por kam pasur një dëmtim në gju.

 4. Në çfarë orë është ndeshja sonte?

  Në çfarë orë është ndeshja sonte?

 5. Ndeshja fillon në orën 8 të mbremjës.

  Ndeshja fillon në orën 8 të mbremjës.

 6. Sa lojtarë ka një skuadër?

  Sa lojtarë ka një skuadër?

 7. Një ekip futbolli ka 11 lojtarë ndërsa një ekip basketbolli ka 12 lojtarë.

  Një ekip futbolli ka 11 lojtarë ndërsa një ekip basketbolli ka 12 lojtarë.

 8. Unë do të doja të regjistroja fëmijët e mi në një qendër noti, ku mund ta gjej një?

  Unë do të doja të regjistroja fëmijët e mi në një qendër noti, ku mund ta gjej një?

 9. Ju duhet të kontrolloni faqen e internetit të qytetit për më shumë informacion.

  Ju duhet të kontrolloni faqen e internetit të qytetit për më shumë informacion.