Shqip

English

Shtetet - Countries

Travelling around the world helps you to better understand life

Shqipëri

Albania

Bangladesh

Bangladesh

Kinë

China

Danimarkë

Denmark

Francë

France

Finlandë

Finland

Gjermani

Germany

Iran

Iran

Itali

Italy

Norvegji

Norway

Poloni

Poland

Portugali

Portugal

Rusi

Russia

Suedi

Sweden

Serbi

Serbia

Somali

Somalia

Spanjë

Spain

Tailandë

Thailand

Turqi

Turkey

Vietnam

Vietnam

 1. Shtetet

  Countries

 2. Cili është shteti më i madh në botë?

  What is the largest country in the world?

 3. Shteti më i madh në botë është Rusia.

  The largest country in the World is Russia.

 4. Cili është qyteti më i madh në SHBA?

  What is the largest city in the USA?

 5. Qyteti më i madh dhe më i vizituar në SHBA është New York City.

  The largest and the most visited city in the USA is New York City.