Shqip

Bahasa

Trupi - Tubuh

Percaya diri dan tingkatkan kesejahteraan anda

Organet e jashtme

Organ eksternal

kokë

kepala

flokë

rambut

syri

mata

vesh

telinga

fytyrë

wajah

hundë

hidung

mjekër

janggut

buzët

bibir

gojë

mulut

dhëmb

gigi

gjuhë

lidah

lëkurë

kulit

qafë

leher

krah

lengan

bërryl

siku

dorë

tangan

gisht

jari

thonjtë

kuku

gjiri

payudara

muskujt

otot

gju

lutut

këmbë

kaki

shpinë

punggung

pjesa e poshtme e shpinës

punggung bagian bawah

Organet e brendshme

Organ internal

truri

otak

fyt

tenggorokan

mushkëritë

paru-paru

mëlçi

hati

veshkat

ginjal

zemër

jantung

gjak

darah

stomaku

perut

zorrë

usus

kockë

tulang

 1. Organet e jashtme

  Organ eksternal

 2. Kam thyer hundën gjatë skijimit, a mendoni se kam nevojë për operacion?

  Hidung saya patah saat bermain ski, apakah saya perlu dioperasi?

 3. Ju sigurisht keni nevojë për një operacion në hundë.

  Kamu tentu memerlukan operasi hidung.

 4. Kam nevojë të vizitoj një mjek të syve.

  Saya harus menemui dokter mata.

 5. Më lejoni të kontrolloj për një okulist.

  Sini saya cek untuk dokter mata.

 6. A mund ta hapësh gojën?

  Bisakah kamu buka mulut?

 7. Një dhëmb ka një vrimë dhe duhet të mbushet.

  Satu gigi ada satu lubang yang harus ditambal.

 8. Organet e brendshme

  Organ internal

 9. Çfarë ilaçi duhet të marr për të kuruar një dhimbje të fytit?

  Obat apa yang harus saya minum untuk mengobati sakit tenggorokan?

 10. Unë do të shkruaj një recetë menjëherë.

  Saya akan segera menulis resepnya.

 11. Çfarë është grupi juaj i gjakut?

  Apa tipe darahmu?

 12. Grupi im i gjakut është A +.

  Tipe darah saya A+.