Shqip

Bahasa

Mjetet - Peralatan

Gadget penting yang anda butuhkan untuk pekerjaan anda

kuti për vegla

kotak peralatan

sëpatë

kapak

çelës

kunci inggris

qerre, kolicë

troli

qerre, kolicë

peralatan tangan

prerëse

pemotong

ngjitës

lem

metër

meter

gozhdë

pin

pincë, dana

tang

makinë shpuese

mesin bor

vidhë

sekrup

kaçavidë

obeng

gërshërë

gunting

llambë

senter

stol. bankë

bangku

çizme

sepatu bot

grabujë

penggaruk

pajisje

peralatan

mjete elektrike

alat listrik

 1. Mjetet

  Peralatan

 2. A shitni mjete për ndërtim?

  Apakah kamu menjual peralatan untuk konstruksi?

 3. Po, ne i kemi të gjitha llojet e mjeteve në katin e dytë.

  Iya, kami punya semua jenis peralatan di lantai dua.

 4. Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?

  Peralatan seperti apa yang kamu perlukan?

 5. Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.

  Saya perlu obeng dan palu.

 6. A keni televizorin më të ri me ekranin e madh?

  Apakah kamu punya TV terbaru dengan layar lebar?

 7. Jo akoma, ata do të vijnë në dyqane javën e ardhshme.

  Belum, mereka masuk ke toko minggu depan.