Shqip

Italiano

Ngjyrat - Colori

Diversity makes the beauty of the world we are living in

bardhë

bianco

zi

nero

kaltër

blu

kuq

rosso

verdhë

giallo

portokalli

arancione

gjelbër

verde

ngjyrë kafe

marrone

rozë

rosa

vjollcë

viola

gri, hiri

grigio

ngjyrë e lehtë

chiaro

ngjyrë e errët

scuro

artë

oro

argjend

argento

  1. Ngjyrat

  2. Cila është ngjyra juaj e preferuar?

  3. Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

  4. Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

  5. Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.