Shqip

Nederlands

Pastrim - Schoonmaken

Hou het simpel en netjes door de juiste dingen te doen

pastrues

schoonmaker

kovë

emmer

sfungjer

spons

doreza

handsschoenen

detergjent

afwasmiddel

furçë

kwast

leckë

doek

postiqe

dweil

peshqir

handdoek

shportë

wasmand

furçë gjithëpërfshirëse

bezem

qese mbeturinash

vuilniszak

kosh

mand

mbeturina

vuilnis

zorrë

tuinslang

fshesë me korrent

stofzuiger

larës

wasmachine

tharëse

droger

pluhur

stof

pastrues

stoffer

pastrimi përfundimtar

eindschoonmaak

lustroj

poetsen

dezinfektim

desinfectie

letër

papier

shërbime pastrimi

schoonmaak diensten

pajisje për pastrim

schoonmaakmiddelen

mjete pastrimi

schoonmaakapparatuur

pastrimi i zyrave

kantoorschoonmaak

Larje makinash

Wasstraat

larje

wassen

pastrimi me fshesë

stofzuigen

depilim

waxen

gomat

banden

ndërrimi i gomave

banden verwisselen

pastrim i brendshëm

interieur reinigen

 1. Pastrim

  Schoonmaken

 2. A ofroni shërbime për pastrim?

  Biedt u schoonmaakdiensten aan?

 3. Ne ofrojmë shërbimet më të mira për pastrim.

  Wij bieden de beste schoonmaakdiensten.

 4. Sa orë të merr për të pastruar një zyrë?

  Hoeveel uur kost het om een kantoor schoon te maken?

 5. Mvaret nga madhësia, mesatarja dy orë.

  Het hangt af van de grootte, gemiddeld ongeveer twee uur.

 6. A mund t'i merrni plehrat jashtë ju lutem? Unë duhet të largohem për punë.

  Kan je het vuilnis naar buiten brengen alsjeblieft. Ik moet naar mijn werk.

 7. Unë tashmë e kam bërë atë. Kaloni një ditë të mbarë në punë.

  Ik heb het al gedaan. Fijne werkdag.

 8. Larje makinash

  Wasstraat

 9. Çfarë lloj shërbimi ju nevojitet?

  Welke service heb je nodig?

 10. Unë kam nevojë për të lustruar makinën time sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të ndryshuar gomat e dimrit.

  Ik moet mijn auto zo snel mogelijk poetsen en winterbanden verwisselen.

 11. A jeni i lirë këtë pasdite?

  Ben je vrij namiddag?

 12. Jo në të vërtetë, së pari duhet të shkoj në lavazh dhe pastaj të bëj pazar.

  Niet echt, ik moet eerst naar de wasstraat en dan boodschappen doen.