Deutsch

Shqip

Farben - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

weiß

bardhë

schwarz

zi

blau

kaltër

rot

kuq

gelb

verdhë

orange

portokalli

grün

gjelbër

braun

ngjyrë kafe

rosa

rozë

lila

vjollcë

grau

gri, hiri

hell

ngjyrë e lehtë

dunkel

ngjyrë e errët

gold

artë

silber

argjend

 1. Farben

  Ngjyrat

 2. Was ist deine Lieblingsfarbe?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Meine Lieblingsfarbe ist Rot.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Welche Farbe hat die finnische Flagge?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. Die finnische Flagge ist blau-weiß.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.