Deutsch

Shqip

Länder - Shtetet

Udhëtimet rreth botës ju ndihmojnë të kuptoni më mirë jetën

Albanien

Shqipëri

Bangladesh

Bangladesh

China

Kinë

Dänemark

Danimarkë

Frankreich

Francë

Finnland

Finlandë

Deutschland

Gjermani

Iran

Iran

Italien

Itali

Norwegen

Norvegji

Poland

Poloni

Portugal

Portugali

Russland

Rusi

Schweden

Suedi

Serbien

Serbi

Somalien

Somali

Spanien

Spanjë

Thailand

Tailandë

Türkei

Turqi

Vietnam

Vietnam

 1. Länder

  Shtetet

 2. Was ist das größte Land der Welt?

  Cili është shteti më i madh në botë?

 3. Das größte Land der Welt ist Russland.

  Shteti më i madh në botë është Rusia.

 4. Was ist die größte Stadt der USA?

  Cili është qyteti më i madh në SHBA?

 5. Die größte und meistbesuchte Stadt der USA ist New York City.

  Qyteti më i madh dhe më i vizituar në SHBA është New York City.