Deutsch

Shqip

Werkzeuge - Mjetet

Vegla thelbësore që ju nevojiten për punën tuaj

Werkzeugkasten

kuti për vegla

Axt

sëpatë

Schraubenschlüssel

çelës

Karre

qerre, kolicë

Handwerkzeuge

qerre, kolicë

Zuschneider

prerëse

Kleber

ngjitës

Meter

metër

Nadel

gozhdë

Zange

pincë, dana

Bohrmaschiene

makinë shpuese

Schraube

vidhë

Schraubendreher

kaçavidë

Schere

gërshërë

Fackel

llambë

Bank

stol. bankë

Stiefel

çizme

Rechen

grabujë

Werkzeug

pajisje

Elektronisches Werkzeug

mjete elektrike

 1. Werkzeuge

  Mjetet

 2. Verkaufen Sie Bauwerkzeuge?

  A shitni mjete për ndërtim?

 3. Ja, wir haben alle Arten von Werkzeugen im zweiten Stock.

  Po, ne i kemi të gjitha llojet e mjeteve në katin e dytë.

 4. Welche Art von Werkzeugen benötigen Sie?

  Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?

 5. Ich brauche einen Schraubendreher und einen Hammer.

  Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.

 6. Haben Sie den neuesten Fernseher mit einem großen Bildschirm?

  A keni televizorin më të ri me ekranin e madh?

 7. Noch nicht, nächste Woche kommen sie in die Läden.

  Jo akoma, ata do të vijnë në dyqane javën e ardhshme.