Dansk

Shqip

Animals - Kafshët

Mbroni botën e egër dhe jepini dashuri të pakushtëzuar për kafshët tuaja shtëpiake

Domestic animals

Kafshët shtepiake

dog

qen

cat

macë

duck

rosë

rooster

gjel

cow

lopë

horse

kalë

sheep

dele

goat

dhi

pig

derr

camel

deve

fly

mizë

bee

bletë

rabbit

lepur

Wild animals

Kafshët e egra

wolf

ujk

bear

ari

tiger

tigër

lion

luan

elephant

elefant

giraffe

gjirafë

monkey

majmun

spider

marimangë

snake

gjarpër

frog

bretkocë

mosquito

mushkonjë

bird

zog

eagle

shqiponjë

  1. Kafshët shtepiake

  2. A keni një kafshë shtëpiake në shtëpi?

  3. Po, unë kam një qen të vogël dhe një kalë për garën e hipur.

  4. A keni ndonjë fermë në zonën tuaj të fshatit?

  5. Po, ekziston një kompani private që ofron produkte qumështi.

  6. Kafshët e egra

  7. Sa kafshë gjenden në këtë kopsht zoologjik?

  8. Le të shkojmë të marrim më shumë informacion në banak.

  9. Cila kafshë është më e larta?

  10. Gjirafa është më e larta.