Dansk

Shqip

Colors - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

white

bardhë

black

zi

blue

kaltër

red

kuq

yellow

verdhë

orange

portokalli

green

gjelbër

brown

ngjyrë kafe

pink

rozë

purple

vjollcë

grey

gri, hiri

light

ngjyrë e lehtë

dark

ngjyrë e errët

gold

artë

silver

argjend

  1. Ngjyrat

  2. Cila është ngjyra juaj e preferuar?

  3. Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

  4. Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

  5. Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.