Dansk

Shqip

Clothes - Veshje

Gjërat që ju pëlqejn të vishni dhe të ndrroni çdo ditë

dress

veshje

shirt

këmishë

t-shirt

maicë

blouse

bluzë

bra

sytjena

hat

kapelë

jacket

xhaketë

suit

kostum

jeans

xhinse

trousers

pantollona

underpants

brekë

skirt

fund

shorts

Pantallona të shkurtra

belt

rryp

socks

qorapë

shoes

këpucë

scarf

shall

eyeglasses

syze

sunglasses

syze dielli

pajamas

pizhamë

plastic bag

qese plastike

  1. Veshjet

  2. Si mund t'ju ndihmoj?

  3. Unë jam duke kërkuar për rrobat e dimrit.

  4. Çfarë madhësie përdorni?

  5. Zakonisht përdor madhësinë M. Do ta provoj atë me ngjyrë të bardhë.

  6. A keni blerë një këmishë të re?

  7. Jo nuk e bleva, e mora për ditëlindjen time vitin e kaluar.