Dansk

Shqip

Online - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

order

porosi

purchase

blerje

payment

pagesë

shopping card

karta e pazarit

credit card

kartelë krediti

register

regjistrim

sign in

hyni brenda

return

kthim

delivery

shpërndarje

tracking

ndjekje

sale

shitje

offer

ofertë

discount

zbritje

size

madhësi

accept

pranoj

expenses

shpenzimet

address

adresë

check

kontrollo

choose

zgjedh

privacy

privatësia

support

mbështetja, përkrahja

confirmation

konfirmimi

subscribe

pajtohem

newsletter

buletin informativ

  1. Online

  2. Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

  3. Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

  4. Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

  5. Po ju lutem, faleminderit.

  6. Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

  7. Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

  8. A mund të porosis dhe të paguaj tani?

  9. Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.