Español

Shqip

Cleaning - Pastrim

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër duke bërë gjërat e duhura

cleaner

pastrues

bucket

kovë

sponge

sfungjer

gloves

doreza

detergent

detergjent

brush

furçë

cloth

leckë

mop

postiqe

towel

peshqir

hamper

shportë

sweeping brush

furçë gjithëpërfshirëse

waste bag

qese mbeturinash

basket

kosh

garbage

mbeturina

hose

zorrë

hoover

fshesë me korrent

washer

larës

dryer

tharëse

dust

pluhur

duster

pastrues

final cleaning

pastrimi përfundimtar

polish

lustroj

disinfection

dezinfektim

paper

letër

cleaning services

shërbime pastrimi

cleaning supplies

pajisje për pastrim

cleaning equipment

mjete pastrimi

office cleaning

pastrimi i zyrave

Car wash

Larje makinash

wash

larje

vacuuming

pastrimi me fshesë

waxing

depilim

tyres

gomat

tyre changing

ndërrimi i gomave

interior cleaning

pastrim i brendshëm

 1. Pastrim

 2. A ofroni shërbime për pastrim?

 3. Ne ofrojmë shërbimet më të mira për pastrim.

 4. Sa orë të merr për të pastruar një zyrë?

 5. Mvaret nga madhësia, mesatarja dy orë.

 6. A mund t'i merrni plehrat jashtë ju lutem? Unë duhet të largohem për punë.

 7. Unë tashmë e kam bërë atë. Kaloni një ditë të mbarë në punë.

 8. Larje makinash

 9. Çfarë lloj shërbimi ju nevojitet?

 10. Unë kam nevojë për të lustruar makinën time sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të ndryshuar gomat e dimrit.

 11. A jeni i lirë këtë pasdite?

 12. Jo në të vërtetë, së pari duhet të shkoj në lavazh dhe pastaj të bëj pazar.