Adjektiivit - Mbiemrat

hyvä

mirë

huono

keq

iso

madh/e

pieni

i/e vogël

pitkä

gjatë

lyhyt

shkurt

korkea

lart

matala

ulët

kaunis

bukur

kylmä

ftohtë

lämmin

ngrohtë

kuuma

nxehtë

makea

ëmbël

suolainen

njelmët

paksu

trash

ohut

holl

nopea

shpejtë

hidas

ngadalë

puhdas

pastër

likainen

pis, ndotur

paljon

shumë

vähän

pak

sairas

sëmurë

terve

shëndosh

kova

fort

heikko

dobët

kevyt

lehtë

painava

rëndë

pehmeä

butë

kova

fortë

kiinni

mbyll

suljettu

mbyllur

auki

hapur

hermostunut

nervoz

rauhallinen

qetë

mustasukkainen

xheloz

Pyetje - përgjigje

Kysymys - vastaus


Më poshtë keni disa pyetje dhe përgjigje© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA