Suomi

Shqip

Maat - Shtetet

Udhëtimet rreth botës ju ndihmojnë të kuptoni më mirë jetën

Albania

Shqipëri

Bangladesh

Bangladesh

Kiina

Kinë

Tanska

Danimarkë

Ranska

Francë

Suomi

Finlandë

Saksa

Gjermani

Iran

Iran

Italia

Itali

Norja

Norvegji

Puola

Poloni

Portugali

Portugali

Venäjä

Rusi

Ruotsi

Suedi

Serbia

Serbi

Somalia

Somali

Espanja

Spanjë

Thaimaa

Tailandë

Turkki

Turqi

Vietnam

Vietnam

 1. Maat

  Shtetet

 2. Mikä on maailman suurin maa?

  Cili është shteti më i madh në botë?

 3. Maailmaan suuri maa on Venäjä.

  Shteti më i madh në botë është Rusia.

 4. Mikä on Yhdysvaltojen suurin kaupunki?

  Cili është qyteti më i madh në SHBA?

 5. New York on Yhdysvaltojen suurin ja eniten vierailtu kaupunki.

  Qyteti më i madh dhe më i vizituar në SHBA është New York City.