Këshilla në mësimin e gjuhës finlandeze

Këtu do keni disa udhëzime që ne mendojmë se do ju ndihmojnë juve në mësimin e një gjuhe të re. Duhet të keni parasysh se ne nuk jemi ndonjë institucion apo shkollë private por ne jemi një ndërmarrje private që ofrojmë programe të ndryshme rreth çështjeve të emigrimit dhe në këtë rast pasi që gjuha është një nga faktorët kryesorë për të lehtësuar jetën e një të huaji, jemi duke zhvilluar platformën e këtij fjalori.

Ndër vetit unike në këtë fushë është puna dhe përvoja shumë vjeçare dedikuar çështjeve të emigrantëve si dhe platforma e webfaqës e cila krahasohet me modelet më moderne të funksionimit në shumë aspekte duke përfshirë edhe shfletimin në të gjitha pajisjet elektronike.

Artikullin e parë si pjesë e këshillave e gjeni duke klikuar në lidhjen më poshtë:

Metodat mësimit të gjuhës në Finlandë


© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA