Logistiikka - Logjistikë

Shumë shqiptarë janë të punësuar nëpër ndërmarrje të logjistikës dhe ky do jetë një fillim i mbarë. Ne do sjellim edhe disa fjale dhe fjali tjera në këtë fushë.

hanskat

dorëza

hylly

raft

kuljettaja

shofer

kuljetus

transport

kuorma-auto

kamion

laatikko

kuti

lava

paletë

lentokenttä

aeroport

liivi

jelek

paino

peshë

paketti

paketë

pakkaus

paketim

posti

post

purkaa

shkarkim

rivi

rresht

terminaali

terminal

trukki

kamionë për depo

tuonti

import

vienti

eksport

viivakoodi

kodi elektronik

Question - Answer

Kysymys - vastaus

  1. Monelta lähtee kuljettaja Ouluun?

    Kur niset shoferi për Oulu?


  2. Kuljettaja lähtee Ouluun viideltä illalla.

    Shoferi niset për Oulu në ora 5 të mbrëmjes.

© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA