Perhe - Familja

vanhemmat

prindërit

äiti

nënë

isä

baba

poika

djalë

tyttö

vajzë

sisarukset

vëllezërit dhe motrat

sisko

motër

veli

vëlla

veljenpoika

nip

veljentytär

mbesë

isovanhemmat

gjyshërit

isoäiti

gjyshja

isoisä

gjyshi

täti

teze / hallë

setä / eno

axhë, dajë

lapsenlapsi

nip

sukulainen

i afërm

serkku

kusheri

vaimo

grua

aviomies

burrë

morsian

nuse

lanko

dhëndër

Pyetje - përgjigje

Kysymys - vastaus

  1. Miten iso sinun perhe on?

    Sa ësthë e madhe familja e juaj?


  2. Minulla on vaimo ja kolme lasta.

    Unë kam gruan dhe tre fëmijëPërkrahur nga

www.fatonmedia.com

© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA