Suomi

Shqip

Runko - Trupi

Jeni të sigurt në vetvete dhe rritni mirëqenien tuaj

Ulkoiset elimet

Organet e jashtme

pää

kokë

hieukset

flokë

silmä

syri

korva

vesh

kasvot

fytyrë

nenä

hundë

parta

mjekër

huulet

buzët

suu

gojë

hammas

dhëmb

kieli

gjuhë

iho

lëkurë

niska

qafë

käsivarsi

krah

kyynärpää

bërryl

käsi

dorë

sormi

gisht

kynnet

thonjtë

rinta

gjiri

lihakset

muskujt

polvi

gju

jalka

këmbë

selkä

shpinë

alaselän

pjesa e poshtme e shpinës

Sisäelimet

Organet e brendshme

aivot

truri

kurkku

fyt

keuhko

mushkëritë

maksa

mëlçi

munuaiset

veshkat

sydän

zemër

veri

gjak

mahalaukku, vatsa

stomaku

suoli

zorrë

luu

kockë

 1. Ulkoiset elimet

  Organet e jashtme

 2. Kam thyer hundën gjatë skijimit, a mendoni se kam nevojë për operacion?

 3. Ju sigurisht keni nevojë për një operacion në hundë.

 4. Kam nevojë të vizitoj një mjek të syve.

 5. Më lejoni të kontrolloj për një okulist.

 6. A mund ta hapësh gojën?

 7. Një dhëmb ka një vrimë dhe duhet të mbushet.

 8. Sisäelimet

  Organet e brendshme

 9. Çfarë ilaçi duhet të marr për të kuruar një dhimbje të fytit?

 10. Unë do të shkruaj një recetë menjëherë.

 11. Çfarë është grupi juaj i gjakut?

 12. Grupi im i gjakut është A +.