Suomi

Shqip

Verkossa - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

tilaus

porosi

ostaa

blerje

maksu

pagesë

ostoskortti

karta e pazarit

luottokortti

kartelë krediti

rekisteröidy

regjistrim

kirjaudu sisään

hyni brenda

palata

kthim

toimitus

shpërndarje

seuranta

ndjekje

myynti

shitje

tarjous

ofertë

alennus

zbritje

koko

madhësi

hyväksyä

pranoj

kulut

shpenzimet

osoite

adresë

tarkistaa

kontrollo

valita

zgjedh

yksityisyyttä

privatësia

tuki

mbështetja, përkrahja

vahvistus

konfirmimi

tilaa

pajtohem

uutiskirje

buletin informativ

 1. Verkossa

  Online

 2. Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

 3. Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

 4. Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

 5. Po ju lutem, faleminderit.

 6. Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

 7. Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

 8. A mund të porosis dhe të paguaj tani?

 9. Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.