Työvoimatoimisto - zyra për punësim

Hae, haku

kërko, kërkoni

vapaa sanahaku

fjalë e lirë kërkimi

alue

zona, rrethi

maakunta

regjioni

kunta

komuna

kaupunki

qyteti

ulkomaat

jashtë vendit (Finlandës)

vahti

shiko

ilmoitettu

njoftuar, shfaqur

ilmoituspäivä

dita e njoftimit

kaikki

të gjitha

tunti

orë

päivä

ditë

viikko

javë

kaksi viikkoa

dy javë

ammattiala

profesionet apo kategoritë

työn kesto

kohëzgjatja e punës

työaika

orari i punës

yli 12 kk

mbi 12 muaj

alle 3 kk

nën 3 muaj

kesätyö

punë gjatë verës

kokopäivätyö

me orar të plotë (gjatë ditës)

osa-aikatyö

me orar të pjesshëm (gjysëm orari)

vuorotyö

me orar të ndryshëm (me ndrrime)

ilta- ja viikonlopputyö

punë në mbremje dhe fundjavë

työn tyyppi

lloji i punës

yrittäjä

ndërmarrës

vuokratyöpaikat

vendet me qira

mukana

të bashkangjitur

palaute

komento

lajittelu

klasifikimi

näytä

shfaq

tiedot

të dhënat

paikka ja aika

vendi dhe koha

allekirjoitus

nënshkrimi

palkka

rroga

työhakemus

aplikacioni për punë

työkokemus

përvojë pune

alkaa

puna fillon

kesto

puna zgjat

haku päättyy

aplikimi mbaron

hakulomake

formulari

Pyetje - përgjigje

Kysymys - vastaus

  1. Missä voin löytää avoimet työpaikat?

    Ku mund të gjej vendet e lira të punës?


  2. Löydät työvoimatoimiston tai yksityisten yritysten kautta.

    Ju mund të gjeni përmes zyrës së punësimit apo kompanive private.Përkrahur nga

www.fatonmedia.com

© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA