Työkalut - Veglat e punës

kirves

sëpatë

kypärä

helmetë

kärry

qerre

käsityökalut

vegla dore

lapio

lopatë

leikkuri

prerëse

liima

ngjitës

mittari

metër

naula

gozhdë

pihdit

pincë, dana

porakone

makinë shpuese

ruuvi

vidhë

ruuvimeisseli

kaçavidë

saha

sharrë

sakset

gërshërë

sähkötyökalut

vegla elektrike

taskulamppu

llambë

teippi

shirit

tikkaat

skallë

työkalulaatikko

kuti për vegla

vasara

çekiç

Pyetje - përgjigje

Kysymys - vastaus

  1. Mitä työkaluja tarvitset?

    Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?


  2. Tarvitsen ruuvimeiselin ja vasaran.

    Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.Përkrahur nga

www.fatonmedia.com

© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA