Värit - Ngjyrat

Värit - Ngjyrat

valkoinen

bardhë

musta

zi

sininen

kaltër

punainen

kuq

keltainen

verdhë

oranssi

portokalli

vihreä

gjelbër

ruskea

ngjyrë kafe

vaaleanpunainen

rozë

violetti

vjollcë

Pyetje - përgjigje

Kysymys - vastaus

  1. Minkä värinen on Suomen lippu?

    Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?


  2. Suomen lippu on sinivalkoinen.

    Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.Përkrahur nga

www.fatonmedia.com

© 2018 DM words

Designed by faton MEDIA