Italiano

Shqip

Animali - Kafshët

Mbroni botën e egër dhe jepini dashuri të pakushtëzuar për kafshët tuaja shtëpiake

Animali domestici

Kafshët shtepiake

cane

qen

gatto

macë

anatra

rosë

gallo

gjel

mucca

lopë

cavallo

kalë

pecora

dele

capra

dhi

maiale

derr

cammello

deve

mosca

mizë

ape

bletë

coniglio

lepur

Animali selvatici

Kafshët e egra

lupo

ujk

orso

ari

tigre

tigër

leone

luan

elefante

elefant

giraffa

gjirafë

scimmia

majmun

ragno

marimangë

serpente

gjarpër

rana

bretkocë

moscerino

mushkonjë

uccello

zog

aquila

shqiponjë

 1. test

  Kafshët shtepiake

 2. A keni një kafshë shtëpiake në shtëpi?

 3. Po, unë kam një qen të vogël dhe një kalë për garën e hipur.

 4. A keni ndonjë fermë në zonën tuaj të fshatit?

 5. Po, ekziston një kompani private që ofron produkte qumështi.

 6. Kafshët e egra

 7. Sa kafshë gjenden në këtë kopsht zoologjik?

 8. Le të shkojmë të marrim më shumë informacion në banak.

 9. Cila kafshë është më e larta?

 10. Gjirafa është më e larta.