Italiano

Shqip

Colori - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

bianco

bardhë

nero

zi

blu

kaltër

rosso

kuq

giallo

verdhë

arancione

portokalli

verde

gjelbër

marrone

ngjyrë kafe

rosa

rozë

viola

vjollcë

grigio

gri, hiri

chiaro

ngjyrë e lehtë

scuro

ngjyrë e errët

oro

artë

argento

argjend

  1. Ngjyrat

  2. Cila është ngjyra juaj e preferuar?

  3. Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

  4. Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

  5. Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.