Italiano

Shqip

Sport - Sport

Inkurajoni veten të bëni aktivitete dhe të jeni në gjendje të mirë

campo

fushë (sport)

ingresso

sallë

palla

top

giocatore

lojtar

coach

trajner

arbitro

arbitër

squadra

ekip

match

ndeshje

allenamenti

ushtrimet

gara

garë

vincitore

fitues

sconfitto

humbës

risultato

rezultat

finale

finale

calcio

futboll

pallacanestro

basketboll

nuoto

not

atletica

atletikë

passaggio

pasim

corner kick

gjuatje nga këndi

free kick

gjuatje e lirë

penalty

penalti, ndëshkim

goalkeeper

portier

break

pushim

attenders

pjesëmarrësit

  1. Sport

  2. Çfarë lloj sportesh praktikoni?

  3. Unë kam luajtur futboll por kam pasur një dëmtim në gju.

  4. Në çfarë orë është ndeshja sonte?

  5. Ndeshja fillon në orën 8 të mbremjës.

  6. Sa lojtarë ka një skuadër?

  7. Një ekip futbolli ka 11 lojtarë ndërsa një ekip basketbolli ka 12 lojtarë.

  8. Unë do të doja të regjistroja fëmijët e mi në një qendër noti, ku mund ta gjej një?

  9. Ju duhet të kontrolloni faqen e internetit të qytetit për më shumë informacion.