Italiano

Shqip

Utensili - Mjetet

Vegla thelbësore që ju nevojiten për punën tuaj

cassetta degli attrezzi

kuti për vegla

ascia

sëpatë

chiave inglese

çelës

carrello

qerre, kolicë

utensili

qerre, kolicë

taglierino

prerëse

colla

ngjitës

metro

metër

spilla

gozhdë

pinze

pincë, dana

trapano

makinë shpuese

vite

vidhë

cacciavite

kaçavidë

forbici

gërshërë

torcia

llambë

panchina

stol. bankë

stivali

çizme

rastrello

grabujë

attrezzatura

pajisje

utensili elettrici

mjete elektrike

  1. Mjetet

  2. A shitni mjete për ndërtim?

  3. Po, ne i kemi të gjitha llojet e mjeteve në katin e dytë.

  4. Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?

  5. Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.

  6. A keni televizorin më të ri me ekranin e madh?

  7. Jo akoma, ata do të vijnë në dyqane javën e ardhshme.