日本語

Shqip

動物 - Kafshët

Mbroni botën e egër dhe jepini dashuri të pakushtëzuar për kafshët tuaja shtëpiake

Kachiku

Kafshët shtepiake

inu

qen

neko

macë

kamo

rosë

ondori

gjel

ushi

lopë

uma

kalë

hitsuji

dele

yagi

dhi

buta

derr

kameru, rakuda

deve

hae

mizë

hachi

bletë

usagi

lepur

Yasei doubutsu

Kafshët e egra

Oukami

ujk

kuma

ari

tora

tigër

raion

luan

zou

elefant

kirin

gjirafë

saru

majmun

kumo

marimangë

hebi

gjarpër

kaeru

bretkocë

ka

mushkonjë

tori

zog

washi

shqiponjë

 1. Kachiku

  Kafshët shtepiake

 2. Ie ni petto ga imasu ka?

  A keni një kafshë shtëpiake në shtëpi?

 3. Hai, imasu. Chiisa na inu to jouba kyougiyou no uma ga imasu.

  Po, unë kam një qen të vogël dhe një kalë për garën e hipur.

 4. Inaka ni noujou ga arimasu ka?

  A keni ndonjë fermë në zonën tuaj të fshatit?

 5. Hai, nyuuseihin wo teikyousuru minkan kigyou ga arimasu.

  Po, ekziston një kompani private që ofron produkte qumështi.

 6. Yasei doubutsu

  Kafshët e egra

 7. Kono doubutsuen ni doubutsu wa nanbiki imasuka?

  Sa kafshë gjenden në këtë kopsht zoologjik?

 8. Kaunta- de kuwashii jouhou wo nyuushu shimashou.

  Le të shkojmë të marrim më shumë informacion në banak.

 9. Dono doubutsu ga ichiban segatakaidesu ka?

  Cila kafshë është më e larta?

 10. Kirin wa ichiban segatakaidesu.

  Gjirafa është më e larta.