Nederlands

Shqip

Vormen - Formularët

Plotësoni një formular aplikimi duke përdorur termat e duhur

aanvraag

aplikacion

voornaam

emri

achternaam

mbiemri

verjaardag

ditëlindja

plaats

vendi

datum

data

nationaliteit

shtetësia

gemeente

komuna

mannelijk

mashkull

vrouwelijk

femër

alleenstaand

beqar

gehuwd

i martuar

gescheiden

i ndarë

persoonlijk id

numri personal

tot

deri në

geldig

e vlefshme

afgegeven

lëshuar

geweigerd

refuzuar

uitnodiging

ftesë

handtekening

nënshkrim

 1. Formulieren

  Formularët

 2. Waar kan ik het aanvraagformulier krijgen?

  Ku mund ta gjej formularin e aplikimit?

 3. Je kan het downloaden van onze website of ik kan het je per e-mail toesturen.

  Ju mund ta shkarkoni nga faqja jonë e internetit ose mund t'jua dërgoj me post elektronike.

 4. Ik wil graag een verblijfsvergunning aanvragen

  Unë do të doja të aplikoja për leje qëndrimi.

 5. Heb je online een aanvraag gedaan? Je kan de aanvraag online invullen op onze website.

  A keni aplikuar në internet? Ju mund ta plotësoni aplikacionin online? Ju mund ta plotësoni aplikacionin online nga faja jonë e internetit.aqen tonë të internetit.

 6. Nee, ik zal het vandaag invullen. Hoe kan ik een afspraak maken?

  Jo, do ta plotësoj sot. Si mund ta bëjë një takim?

 7. Je kan een afspraak maken door onze klantendienst te bellen of te boeken via onze website.

  Ju mund bëni një takim duke telefonuar shërbimin tonë të klientit ose të rezervoni nga faqja jonë e internetit.

 8. Kan je mij uitleg geven over hoe ik mijn aanvraag moet indienen?

  A mund të më jepni disa udhëzime se si të aplikoj?

 9. De inschrijvingstermijn voor dit jaar stopt eind februari en de resultaten worden in mei gepubliceerd.

  Periudha e pranimit për këtë vit përfundon në fund të Shkurtit dhe rezultatet publikohen në Maj..