Nederlands

Shqip

Kleuren - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

wit

bardhë

zwart

zi

blauw

kaltër

rood

kuq

geel

verdhë

oranje

portokalli

groen

gjelbër

bruin

ngjyrë kafe

roze

rozë

paars

vjollcë

grijs

gri, hiri

licht

ngjyrë e lehtë

donker

ngjyrë e errët

goud

artë

zilver

argjend

 1. Kleuren

  Ngjyrat

 2. Wat is je lievelingskleur?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Mijn lievelingskleur is rood.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Welke kleur heeft de Finse vlag?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. De Finse vlag heeft een blauw-witte kleur.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.