Nederlands

Shqip

Lichaam - Trupi

Jeni të sigurt në vetvete dhe rritni mirëqenien tuaj

Uitwendige Organen

Organet e jashtme

hoofd

kokë

haar

flokë

oog

syri

oor

vesh

gezicht

fytyrë

neus

hundë

baard

mjekër

lippen

buzët

mond

gojë

tand

dhëmb

tong

gjuhë

huid

lëkurë

hals

qafë

arm

krah

elleboog

bërryl

hand

dorë

vinger

gisht

nagels

thonjtë

borst

gjiri

spieren

muskujt

knie

gju

voet, been

këmbë

rug

shpinë

onderrug

pjesa e poshtme e shpinës

Inwendige organen

Organet e brendshme

hersenen

truri

keel

fyt

long

mushkëritë

lever

mëlçi

nieren

veshkat

hart

zemër

bloed

gjak

maag

stomaku

darm

zorrë

bot

kockë

 1. Uitwendige Organen

  Organet e jashtme

 2. Ik heb mijn neus gebroken tijdens het skiën, denk je dat ik een operatie nodig heb?

  Kam thyer hundën gjatë skijimit, a mendoni se kam nevojë për operacion?

 3. Je hebt zeker een neusoperatie nodig.

  Ju sigurisht keni nevojë për një operacion në hundë.

 4. Ik moet naar een oogarts.

  Kam nevojë të vizitoj një mjek të syve.

 5. Laat me even kijken voor een oogarts

  Më lejoni të kontrolloj për një okulist.

 6. Kun je je mond open doen?

  A mund ta hapësh gojën?

 7. Eén tand heeft een gaatje en dat moet gevuld worden.

  Një dhëmb ka një vrimë dhe duhet të mbushet.

 8. Inwendige Organen

  Organet e brendshme

 9. Welk medicijn moet ik nemen tegen keelpijn ?

  Çfarë ilaçi duhet të marr për të kuruar një dhimbje të fytit?

 10. Ik zal meteen een recept uitschrijven.

  Unë do të shkruaj një recetë menjëherë.

 11. Wat is je bloedgroep?

  Çfarë është grupi juaj i gjakut?

 12. Mijn bloedgroep is A+.

  Grupi im i gjakut është A +.