Nederlands

Shqip

Kleding - Veshje

Gjërat që ju pëlqejn të vishni dhe të ndrroni çdo ditë

jurk

veshje

shirt

këmishë

t-shirt

maicë

blouse

bluzë

beha

sytjena

hoed

kapelë

jasje

xhaketë

pak

kostum

jeans

xhinse

broek

pantollona

onderbroek

brekë

rok

fund

korte broek

Pantallona të shkurtra

riem

rryp

sokken

qorapë

schoenen

këpucë

sjaal

shall

bril

syze

zonnebril

syze dielli

pyjama

pizhamë

plastic tas

qese plastike

 1. Kleding

  Veshjet

 2. Hoe kan ik je helpen?

  Si mund t'ju ndihmoj?

 3. Ik ben op zoek naar winterkleren.

  Unë jam duke kërkuar për rrobat e dimrit.

 4. Welke maat heb je?

  Çfarë madhësie përdorni?

 5. Meestal heb ik maat M. Ik zal die met de witte kleur proberen.

  Zakonisht përdor madhësinë M. Do ta provoj atë me ngjyrë të bardhë.

 6. Heb je een nieuw shirt gekocht?

  A keni blerë një këmishë të re?

 7. Nee ik heb het niet gekocht, ik heb het vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen.

  Jo nuk e bleva, e mora për ditëlindjen time vitin e kaluar.