Nederlands

Shqip

Online - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

bestelling

porosi

aankoop

blerje

betaling

pagesë

winkelkaart

karta e pazarit

kredietkaart

kartelë krediti

registreren

regjistrim

aanmelden

hyni brenda

terugsturen

kthim

levering

shpërndarje

volgen

ndjekje

uitverkoop

shitje

aanbieding

ofertë

korting

zbritje

maat

madhësi

aanvaarden

pranoj

kosten

shpenzimet

adres

adresë

controleer

kontrollo

kies

zgjedh

privacy

privatësia

ondersteuning

mbështetja, përkrahja

bevestiging

konfirmimi

inschrijven

pajtohem

nieuwsbrief

buletin informativ

 1. Online

  Online

 2. Ik wil mijn winkelkaart online gebruiken maar ik weet niet hoe.

  Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

 3. Je moet alleen je volledige naam en de nummers van je kaart invoeren en bevestigen.

  Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

 4. Je moet je eerst registreren als je met een kredietkaart wilt betalen, wil je dat doen?

  Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

 5. Ja graag, dankjewel.

  Po ju lutem, faleminderit.

 6. Als klant ontvang je onze nieuwsbrief per e-mail, wil je dit accepteren?

  Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

 7. Ja, ik ben zeer geïnteresseerd in uw producten.

  Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

 8. Kan ik nu bestellen en betalen?

  A mund të porosis dhe të paguaj tani?

 9. Ja zeker, gelieve dit papier in te vullen.

  Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.