Nederlands

Shqip

Schoonmaken - Pastrim

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër duke bërë gjërat e duhura

schoonmaker

pastrues

emmer

kovë

spons

sfungjer

handsschoenen

doreza

afwasmiddel

detergjent

kwast

furçë

doek

leckë

dweil

postiqe

handdoek

peshqir

wasmand

shportë

bezem

furçë gjithëpërfshirëse

vuilniszak

qese mbeturinash

mand

kosh

vuilnis

mbeturina

tuinslang

zorrë

stofzuiger

fshesë me korrent

wasmachine

larës

droger

tharëse

stof

pluhur

stoffer

pastrues

eindschoonmaak

pastrimi përfundimtar

poetsen

lustroj

desinfectie

dezinfektim

papier

letër

schoonmaak diensten

shërbime pastrimi

schoonmaakmiddelen

pajisje për pastrim

schoonmaakapparatuur

mjete pastrimi

kantoorschoonmaak

pastrimi i zyrave

Wasstraat

Larje makinash

wassen

larje

stofzuigen

pastrimi me fshesë

waxen

depilim

banden

gomat

banden verwisselen

ndërrimi i gomave

interieur reinigen

pastrim i brendshëm

 1. Schoonmaken

  Pastrim

 2. Biedt u schoonmaakdiensten aan?

  A ofroni shërbime për pastrim?

 3. Wij bieden de beste schoonmaakdiensten.

  Ne ofrojmë shërbimet më të mira për pastrim.

 4. Hoeveel uur kost het om een kantoor schoon te maken?

  Sa orë të merr për të pastruar një zyrë?

 5. Het hangt af van de grootte, gemiddeld ongeveer twee uur.

  Mvaret nga madhësia, mesatarja dy orë.

 6. Kan je het vuilnis naar buiten brengen alsjeblieft. Ik moet naar mijn werk.

  A mund t'i merrni plehrat jashtë ju lutem? Unë duhet të largohem për punë.

 7. Ik heb het al gedaan. Fijne werkdag.

  Unë tashmë e kam bërë atë. Kaloni një ditë të mbarë në punë.

 8. Wasstraat

  Larje makinash

 9. Welke service heb je nodig?

  Çfarë lloj shërbimi ju nevojitet?

 10. Ik moet mijn auto zo snel mogelijk poetsen en winterbanden verwisselen.

  Unë kam nevojë për të lustruar makinën time sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të ndryshuar gomat e dimrit.

 11. Ben je vrij namiddag?

  A jeni i lirë këtë pasdite?

 12. Niet echt, ik moet eerst naar de wasstraat en dan boodschappen doen.

  Jo në të vërtetë, së pari duhet të shkoj në lavazh dhe pastaj të bëj pazar.