Norsk

Shqip

Farger - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

hvit

bardhë

svart

zi

blå

kaltër

rød

kuq

gul

verdhë

oransje

portokalli

grønn

gjelbër

brun

ngjyrë kafe

rosa

rozë

lilla

vjollcë

grå

gri, hiri

lys

ngjyrë e lehtë

mørk

ngjyrë e errët

gull

artë

sølv

argjend

 1. Farger

  Ngjyrat

 2. Hva er favorittfargen din?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Favorittfargen min er rød.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Hvilken farge har det finske flagget?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. Det finske flagget har blå og hvit farge.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.