Norsk

Shqip

På nett - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

rekkefølge

porosi

kjøp

blerje

innbetaling

pagesë

handlekort

karta e pazarit

kredittkort

kartelë krediti

registrere

regjistrim

logg inn

hyni brenda

komme tilbake

kthim

leveranse

shpërndarje

sporing

ndjekje

salg

shitje

by på

ofertë

rabatt

zbritje

størrelse

madhësi

aksepterer

pranoj

utgifter

shpenzimet

adresse

adresë

sjekk

kontrollo

velge

zgjedh

personvern

privatësia

brukerstøtte

mbështetja, përkrahja

bekreftelse

konfirmimi

abonnere

pajtohem

nyhetsbrev

buletin informativ

 1. På nett

  Online

 2. Jeg vil bruke handlekortet mitt på nettet, men jeg vet ikke hvordan.

  Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

 3. Du bør bare oppgi fullt navn og kortnummer og validere.

  Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

 4. Du må registrere deg først hvis du vil betale med kredittkort, vil du gjøre det?

  Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

 5. Ja takk.

  Po ju lutem, faleminderit.

 6. Som klient vil du motta nyhetsbrevet vårt via e-post, vil du godta dette?

  Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

 7. Ja, jeg er veldig interessert i produktene dine.

  Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

 8. Kan jeg bestille og betale nå?

  A mund të porosis dhe të paguaj tani?

 9. Ja sikkert, vennligst fyll ut dette papiret.

  Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.