Norsk

Shqip

Verktøy - Mjetet

Vegla thelbësore që ju nevojiten për punën tuaj

verktøykasse

kuti për vegla

øks

sëpatë

skiftenøkkel

çelës

vogn

qerre, kolicë

hånd verktøy

qerre, kolicë

kutter

prerëse

lim

ngjitës

måler

metër

pin

gozhdë

tang

pincë, dana

boremaskin

makinë shpuese

skru

vidhë

skrujern

kaçavidë

saks

gërshërë

lommelykt

llambë

benk

stol. bankë

støvler

çizme

rake

grabujë

utstyr

pajisje

elektriske verktøy

mjete elektrike

 1. Verktøy

  Mjetet

 2. Selger du verktøy for konstruksjon?

  A shitni mjete për ndërtim?

 3. Ja, vi har alle slags verktøy i andre etasje.

  Po, ne i kemi të gjitha llojet e mjeteve në katin e dytë.

 4. Hva slags verktøy trenger du?

  Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?

 5. Jeg trenger en skrutrekker og en hammer.

  Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.

 6. Har du den nyeste TV-en med storskjerm?

  A keni televizorin më të ri me ekranin e madh?

 7. Ikke ennå, de kommer i butikkene neste uke.

  Jo akoma, ata do të vijnë në dyqane javën e ardhshme.