Polski

Shqip

Kolory - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

biały

bardhë

czarny

zi

niebieski

kaltër

czerwony

kuq

żółty

verdhë

pomarańczowy

portokalli

zielony

gjelbër

brązowy

ngjyrë kafe

różowy

rozë

fioletowy

vjollcë

szary

gri, hiri

jasny

ngjyrë e lehtë

ciemny

ngjyrë e errët

złoty

artë

srebrny

argjend

 1. Kolory

  Ngjyrat

 2. Jaki jest twój ulubiony kolor?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Mój ulubiony kolor to czerwony.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Jakiego koloru jest flaga Finlandii?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. Flaga Finlandii jest niebiesko biała.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.