Română

Shqip

Culori - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

alb

bardhë

negru

zi

albastru

kaltër

roșu

kuq

galben

verdhë

portocaliu

portokalli

verde

gjelbër

maro

ngjyrë kafe

roz

rozë

mov

vjollcë

gri

gri, hiri

deschis la culoare

ngjyrë e lehtë

închis la culoare

ngjyrë e errët

auriu

artë

argintiu

argjend

 1. Culori

  Ngjyrat

 2. Care e culoarea ta preferată?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Culoarea mea preferată e roșu.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Ce culori are steagul Finlandei?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. Steagul Finlandei are culorile albastru și alb.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.