Svenska

Shqip

Formulär - Formularët

Plotësoni një formular aplikimi duke përdorur termat e duhur

Ansökan

aplikacion

Förnamn

emri

Efternamn

mbiemri

Födelsedag

ditëlindja

Plats

vendi

Datum

data

Medborgarskap

shtetësia

Kommun

komuna

Manlig

mashkull

Kvinna

femër

Enda

beqar

Gift

i martuar

Skild

i ndarë

Personligt ID

numri personal

Fram tills

deri në

Giltig

e vlefshme

Utfärdad

lëshuar

Vägrade

refuzuar

Inbjudan

ftesë

Signatur

nënshkrim

 1. Formulär

  Formularët

 2. Var kan jag få ansökningsformuläret?

  Ku mund ta gjej formularin e aplikimit?

 3. Du kan ladda ner den från vår webbplats eller så kan jag skicka den till dig via e-post.

  Ju mund ta shkarkoni nga faqja jonë e internetit ose mund t'jua dërgoj me post elektronike.

 4. Jag vill ansöka om uppehållstillstånd.

  Unë do të doja të aplikoja për leje qëndrimi.

 5. Har du ansökt online? Du kan fylla i ansökan online på vår webbplats.

  A keni aplikuar në internet? Ju mund ta plotësoni aplikacionin online? Ju mund ta plotësoni aplikacionin online nga faja jonë e internetit.aqen tonë të internetit.

 6. Nej,Jag kommer att känna det idag. Hur kan jag få ett möte?

  Jo, do ta plotësoj sot. Si mund ta bëjë një takim?

 7. Du kan boka tid genom att ringa vår kundtjänst eller boka från vår webbplats.

  Ju mund bëni një takim duke telefonuar shërbimin tonë të klientit ose të rezervoni nga faqja jonë e internetit.

 8. Kan du ge mig några instruktioner om hur jag ansöker?

  A mund të më jepni disa udhëzime se si të aplikoj?

 9. Ansökningsperioden för detta år slutar i slutet av februari och resultaten kommer att publiceras i maj.

  Periudha e pranimit për këtë vit përfundon në fund të Shkurtit dhe rezultatet publikohen në Maj..