Svenska

Shqip

Djur - Kafshët

Mbroni botën e egër dhe jepini dashuri të pakushtëzuar për kafshët tuaja shtëpiake

Hide Image

Husdjur

Kafshët shtepiake

hund

qen

katt

macë

anka

rosë

tupp

gjel

ko

lopë

häst

kalë

får

dele

get

dhi

gris

derr

kamel

deve

flyga

mizë

bi

bletë

kanin

lepur

vilda djur

Kafshët e egra

varg

ujk

björn

ari

tiger

tigër

lejon

luan

elefant

elefant

giraff

gjirafë

apa

majmun

spindel

marimangë

orm

gjarpër

groda

bretkocë

mygga

mushkonjë

fågel

zog

örn

shqiponjë

 1. Husdjur

  Kafshët shtepiake

 2. Har du ett husdjur?

  A keni një kafshë shtëpiake në shtëpi?

 3. Ja, jag har en liten hund och en tävlingshäst.

  Po, unë kam një qen të vogël dhe një kalë për garën e hipur.

 4. Finns det någon gård i ditt område?

  A keni ndonjë fermë në zonën tuaj të fshatit?

 5. Ja, det finns ett privat företag som tillhandahåller mjölkprodukter.

  Po, ekziston një kompani private që ofron produkte qumështi.

 6. Vilda djur

  Kafshët e egra

 7. Hur många djur finns i denna djurpark?

  Sa kafshë gjenden në këtë kopsht zoologjik?

 8. Låt oss hämta mer information vid disken.

  Le të shkojmë të marrim më shumë informacion në banak.

 9. Vilket är det längsta djuret?

  Cila kafshë është më e larta?

 10. Giraffen är längst.

  Gjirafa është më e larta.