Svenska

Shqip

Färger - Ngjyrat

Diversiteti bën bukurinë e botës në të cilën ne po jetojmë

vit

bardhë

svart

zi

blå

kaltër

röd

kuq

gul

verdhë

orange

portokalli

grön

gjelbër

brun

ngjyrë kafe

rosa

rozë

lila

vjollcë

grå

gri, hiri

ljus

ngjyrë e lehtë

mörk

ngjyrë e errët

guld

artë

silver

argjend

 1. Färger

  Ngjyrat

 2. Vilken är din favoritfärg?

  Cila është ngjyra juaj e preferuar?

 3. Min favoritfärg är röd.

  Ngjyra ime e preferuar është e kuqja.

 4. Vilka färger har den finska flaggan?

  Çfarë ngjyrë ka flamuri finlandez?

 5. Den finska flaggan är blå och vit.

  Flamuri finlandez është i kaltër dhe i bardhë.