Svenska

Shqip

Online - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

Hide Image

ordning

porosi

inköp

blerje

betalning

pagesë

shoppingkort

karta e pazarit

kreditkort

kartelë krediti

registrera

regjistrim

logga in

hyni brenda

lämna tillbaka

kthim

leverans

shpërndarje

spårning

ndjekje

försäljning

shitje

erbjudande

ofertë

rabatt

zbritje

storlek

madhësi

acceptera

pranoj

kostnader

shpenzimet

adress

adresë

kolla upp

kontrollo

välja

zgjedh

integritet

privatësia

stöd

mbështetja, përkrahja

bekräftelse

konfirmimi

prenumerera

pajtohem

nyhetsbrev

buletin informativ

 1. Online

  Online

 2. Jag skulle vilja använda mitt shoppingkort online, men jag vet inte hur.

  Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

 3. Du behöver bara ange ditt fullständiga namn och kortets nummer och bekräfta.

  Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

 4. Du måste registrera dig om du vill betala med kreditkort. Vill du göra det?

  Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

 5. Ja, tack.

  Po ju lutem, faleminderit.

 6. Som kund får du vårt nyhetsbrev via e-post. Vill du acceptera detta?

  Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

 7. Ja, jag är mycket intresserad av era produkter.

  Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

 8. Kan jag beställa och betala nu?

  A mund të porosis dhe të paguaj tani?

 9. Ja visst, fyll i det här dokumentet.

  Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.