Српски

Shqip

Garderoba - Veshje

Gjërat që ju pëlqejn të vishni dhe të ndrroni çdo ditë

haljina

veshje

košulja

këmishë

majica

maicë

bluza

bluzë

brushalter

sytjena

kapa

kapelë

jakna

xhaketë

odelo

kostum

farmerke

xhinse

pantalone

pantollona

gaće

brekë

suknja

fund

šorts

Pantallona të shkurtra

kaiš

rryp

čarape

qorapë

cipele

këpucë

šal

shall

naočare

syze

naočare za sunce

syze dielli

pidžama

pizhamë

plastična kesa

qese plastike

 1. Garderoba

  Veshjet

 2. Kako Vam mogu pomoći?

  Si mund t'ju ndihmoj?

 3. Tražim zimsku garderobu.

  Unë jam duke kërkuar për rrobat e dimrit.

 4. Koju veličinu nosite?

  Çfarë madhësie përdorni?

 5. Uglavnom nosim M veličinu. Probaću ono u beloj boji.

  Zakonisht përdor madhësinë M. Do ta provoj atë me ngjyrë të bardhë.

 6. Da li ste kupili novu košulju?

  A keni blerë një këmishë të re?

 7. Ne, nisam kupio, dobio sam je prošle godine za svoj rođendan.

  Jo nuk e bleva, e mora për ditëlindjen time vitin e kaluar.