Türkçe

Shqip

Çevrim içi - Online

Bota dixhitale ka ndryshuar mënyrën se si jetojmë sot

sipariş vermek

porosi

satın almak

blerje

ödeme

pagesë

alışveriş kartı

karta e pazarit

kredi kartı

kartelë krediti

kayıt olmak

regjistrim

oturum açmak

hyni brenda

iade

kthim

teslimat

shpërndarje

takip

ndjekje

satış

shitje

teklif

ofertë

indirim

zbritje

beden

madhësi

onaylamak

pranoj

giderler

shpenzimet

adres

adresë

kontrol etmek

kontrollo

seçmek

zgjedh

güvenlik

privatësia

destek

mbështetja, përkrahja

onay

konfirmimi

abone olmak

pajtohem

haber bülteni

buletin informativ

 1. İnternet

  Online

 2. Alışveriş kartımı internette kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

  Unë do të doja të përdor kartën time të blerjeve në internet, por nuk e di se si.

 3. Yalnızca tam adınızı ve kartınızın numaralarını girip onaylamalısınız.

  Duhet të vendosni vetëm emrin tuaj të plotë dhe numrat e kartës suaj dhe të vërtetoni.

 4. Kredi kartı ile ödeme yapmak istiyorsanız önce kayıt olmalısınız, bunu yapmak ister misiniz?

  Së pari duhet të regjistroheni nëse dëshironi të paguani me kartë krediti, a do të dëshironit ta bënit këtë?

 5. Evet lütfen, teşekkürler.

  Po ju lutem, faleminderit.

 6. Bir müşteri olarak haber bültenimizi e- posta ile alacaksınız, bunu kabul ediyor musunuz?

  Si klient, ju do të merrni gazetën tonë me email, a do ta pranonit këtë?

 7. Evet, ürünlerinizle çok ilgileniyorum.

  Po, unë jam shumë i interesuar për produktet tuaja.

 8. Şimdi sipariş edip ödeyebilir miyim?

  A mund të porosis dhe të paguaj tani?

 9. Evet elbette, lütfen bu kağıdı doldurun.

  Po sigurisht, ju lutemi plotësoni këtë punim.