Türkçe

Shqip

Araçlar - Mjetet

Vegla thelbësore që ju nevojiten për punën tuaj

alet çantası

kuti për vegla

balta

sëpatë

ingiliz anahtarı

çelës

el arabası

qerre, kolicë

el aletleri

qerre, kolicë

kesici

prerëse

tutkal

ngjitës

metre

metër

iğne

gozhdë

pense

pincë, dana

matkap

makinë shpuese

vida

vidhë

tornavida

kaçavidë

makas

gërshërë

fener

llambë

tezgah

stol. bankë

çizme

çizme

tırmık

grabujë

ekipman

pajisje

elektrikli aletler

mjete elektrike

 1. Araçlar; Aletler

  Mjetet

 2. İnşaat aletleri satıyor musunuz?

  A shitni mjete për ndërtim?

 3. Evet, ikinci katta her tür aletlerimiz var.

  Po, ne i kemi të gjitha llojet e mjeteve në katin e dytë.

 4. Ne tür aletlere ihtiyacınız var?

  Çfarë lloj vegla pune ju nevojiten?

 5. Bir tornavidaya ve bir çekice ihtiyacım var.

  Kam nevojë për një kaçavidë dhe një çekiç.

 6. Geniş ekranlı en yeni televizyonunuz var mı?

  A keni televizorin më të ri me ekranin e madh?

 7. Henüz yok, önümüzdeki hafta mağazalara geliyorlar.

  Jo akoma, ata do të vijnë në dyqane javën e ardhshme.