Türkçe

Shqip

Temizlik - Pastrim

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër duke bërë gjërat e duhura

temizleyici

pastrues

kova

kovë

sünger

sfungjer

eldivenler

doreza

deterjan

detergjent

fırça

furçë

bez

leckë

paspas

postiqe

havlu

peshqir

kapaklı sepet

shportë

süpürge

furçë gjithëpërfshirëse

atık poşeti

qese mbeturinash

sepet

kosh

çöp

mbeturina

hortum

zorrë

elektrik süpürgesi

fshesë me korrent

çamaşır makinesi

larës

kurutma makinesi

tharëse

toz

pluhur

toz bezi

pastrues

son temizlik

pastrimi përfundimtar

parlatmak

lustroj

dezenfeksiyon

dezinfektim

kağıt

letër

temizlik hizmetleri

shërbime pastrimi

temizlik malzemeleri

pajisje për pastrim

temizlik ekipmanları

mjete pastrimi

ofis temizliği

pastrimi i zyrave

araba yıkama

Larje makinash

yıkama

larje

süpürme

pastrimi me fshesë

cilalama

depilim

lastikler

gomat

lastik değişimi

ndërrimi i gomave

iç temizlik

pastrim i brendshëm

 1. Temizlik

  Pastrim

 2. Temizlik hizmeti sunuyor musunuz?

  A ofroni shërbime për pastrim?

 3. En iyi temizlik hizmetlerini sunuyoruz.

  Ne ofrojmë shërbimet më të mira për pastrim.

 4. Bir ofisi temizlemek kaç saat sürer?

  Sa orë të merr për të pastruar një zyrë?

 5. Ofisin genişliğine bağlı, ortalama olarak yaklaşık iki saat.

  Mvaret nga madhësia, mesatarja dy orë.

 6. Çöpü dışarı çıkarır mısınız lütfen? İşe gitmek zorundayım.

  A mund t'i merrni plehrat jashtë ju lutem? Unë duhet të largohem për punë.

 7. Zaten yaptım. İşte iyi günler.

  Unë tashmë e kam bërë atë. Kaloni një ditë të mbarë në punë.

 8. Araba yıkama

  Larje makinash

 9. Ne tür bir hizmete ihtiyacınız var?

  Çfarë lloj shërbimi ju nevojitet?

 10. Bir an önce arabamı parlatıp kış lastiklerini değiştirmem gerekiyor.

  Unë kam nevojë për të lustruar makinën time sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të ndryshuar gomat e dimrit.

 11. Bu öğleden sonra boş musun?

  A jeni i lirë këtë pasdite?

 12. Pek sayılmaz, önce araba yıkamaya gitmem gerekiyor ve sonra biraz alışveriş yapmam gerekiyor.

  Jo në të vërtetë, së pari duhet të shkoj në lavazh dhe pastaj të bëj pazar.