українська

Shqip

Прибирання - Pastrim

Mbajeni të thjeshtë dhe të pastër duke bërë gjërat e duhura

прибиральник

pastrues

відро

kovë

мочалка

sfungjer

рукавички

doreza

миючий засіб, порошок

detergjent

щітка

furçë

тряпка

leckë

швабра, моп

postiqe

рушник, полотенце

peshqir

кошик (для одягу тощо)

shportë

мітла, віник

furçë gjithëpërfshirëse

пакет для сміття

qese mbeturinash

кошик

kosh

сміття

mbeturina

шланг

zorrë

порохотяг; прибирати порохотягом

fshesë me korrent

пральна машинка

larës

сушка; фен

tharëse

пилюка

pluhur

тряпка для пилюки

pastrues

останнє прибирання, заключне прибирання (при виїзді із орендованого житла)

pastrimi përfundimtar

начищати, натирати, полірувати

lustroj

дезінфекція

dezinfektim

папір

letër

сервіс побутового прибирання, клінінгова компанія

shërbime pastrimi

миючі засоби

pajisje për pastrim

техніка і матеріали для прибирання

mjete pastrimi

прибирання офісних/ службових приміщень

pastrimi i zyrave

Автомийка

Larje makinash

мийка; миття

larje

прибирання порохотягом

pastrimi me fshesë

натирання воском

depilim

шини

gomat

заміна шин

ndërrimi i gomave

чистка салону

pastrim i brendshëm

 1. Прибирання

  Pastrim

 2. Ви надаєте послуги з прибирання?

  A ofroni shërbime për pastrim?

 3. Ми надаємо найкращі послуги з прибирання.

  Ne ofrojmë shërbimet më të mira për pastrim.

 4. Скільки часу потрібно, щоб прибрати офісу?

  Sa orë të merr për të pastruar një zyrë?

 5. Залежить від його розміру, в середньому близько двох годин.

  Mvaret nga madhësia, mesatarja dy orë.

 6. Можеш, будь ласка, винести сміття? Мені треба йти на роботу.

  A mund t'i merrni plehrat jashtë ju lutem? Unë duhet të largohem për punë.

 7. Я вже виніс. Гарного робочого дня.

  Unë tashmë e kam bërë atë. Kaloni një ditë të mbarë në punë.

 8. Автомийка

  Larje makinash

 9. Які послуги Вам потрібні?

  Çfarë lloj shërbimi ju nevojitet?

 10. Мені потрібно відчистити авто якомога скоріше, а також замінити шини.

  Unë kam nevojë për të lustruar makinën time sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të ndryshuar gomat e dimrit.

 11. Ти вільна сьогодні після обіду?

  A jeni i lirë këtë pasdite?

 12. Не зовсім, спершу я маю поїхати на автомийку, а тоді дещо купити.

  Jo në të vërtetë, së pari duhet të shkoj në lavazh dhe pastaj të bëj pazar.